Talviloma Fazer Experience Vierailukeskuksessa 22.2.-7.3.2021

Talviloman makein päivä vietetään Fazerilla 22.2.-7.3.2021! 

 

OHJELMA 22.2.-7.3.2021

 

🍫🖌️ Suklaataiteilua

 

Suklaataiteilupajoja viikolla 8 ja viikolla 9! Suklaataiteilun aikana voi päästää mielikuvituksensa lentoon ja sisäisen taiteilijansa valloilleen. Luovaa koristelua varten on valittavissa erilaisia makeisia, kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä ym. Hinta: 15€ (sis. Suklaalevy, ohjattu toiminta ja koristeet)

 

cta_2.png

 

 

🍬🍭 Opastettuja näyttelykierroksia

 

Näyttelyssä tutustutaan Fazerin toimintaan, pitkään historiaan, tarinoihin, laajaan tuotevalikoimaan, yritysvastuuseen ja innovaatioihin. Näyttelykierros huipentuu makeismetsään! Suosittelemme lippujen ostoa etukäteen.

 

cta_2.png

 

 

☕🍴 Fazer Café Fazerila

 

Fazer Café Fazerilassa tarjolla viikolla 8 arkisin (22.-25.2) lihapullabuffet klo 10.30-15. Kahvilassa tarjolla suussa sulavia herkkuja ja viikonloppuisin perinteiset viikonloppubrunssit! Katso tarkemmat menut täältä.

 

 

🛍️ Fazer Experience -myymälä

 

Hae Fazer-herkkuja kotiin! Fazer-uutuudet löydät aina ensimmäisenä meiltä. Voit myös tilata tuotteet kätevästi ennakkoon verkkokaupastamme ja noutaa tilauksen saapuessasi!

 

 

 

Talviloman 2021 aukioloajat:

ma-pe 9-18.30

la 10-16.30

su 11-16.30

 

 

Fazer Experience Vierailukeskus ja koronatilanteen huomiointi (päivitetty 19.2.2021)

 

Kiinnitämme erityistä huomiota siivoukseen, käsihygieniaan, turvaväleihin ja ryhmäkokoihin estääksemme koronaviruksen leviämistä sekä suojaudumme asiakastiloissa pleksin, visiirin tai maskin avulla. THL:n suosituksen mukaisesti pyydämme näyttelyvieraita ja myymälässä asioivia käyttämään maskia.

 

Opastetuilla kierroksilla ja lasten synttäreillä noudatamme toistaiseksi viranomaisohjeen mukaista max 10 hengen ryhmäkokoa poikkeuksena samassa lähiopetuksessa olevat koululaisryhmät. Olemme käyneet Aluehallintoviraston kanssa terveysturvallisuustoimenpiteemme läpi. Turvavälien noudattaminen on väljissä tiloissamme tosiasiallisesti mahdollista.