Tervetuloa Fazerin sydämeen

Koe tuttu Fazer uudella tavalla - kaikilla aisteilla. Tee varaus helposti netissä!

Näyttelyyn tutustutaan Fazerin omien oppaiden johdolla noin 1 tunnin opastetuilla kierroksilla. Kaikki, niin yksittäiset kävijät, perheet, opiskelija- tai yritysryhmät, ovat tervetulleita tutustumaan Fazeriin kokonaan uudella, hauskalla ja inspiroivalla tavalla – kaikilla viidellä aistilla. 

 

Koronatilanteen vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota ryhmäkokoihin sekä kosketuspintojen puhdistukseen. Suositamme vieraillemme käsien pesua tai desinfiointia ennen opastettua kierrosta, jota voi seurata pelkästään katsellen ja kuunnellen ilman että koskee mihinkään.

 

Katso avoimien kierrosten aikataulut täältä. Varmista paikkasi näyttelykierrokselle ostamalla lippu etukäteen. 

 

Syksyn koululaisvierailuajat ovat varattavissa! Kevään 7.1.-4.6.2021 koululaisvierailuajat avataan seuraavasti: Tammikuun esikouluvierailut ma 2.11.2020 klo 11.00 ja peruskoulujen sekä muiden asteiden ajat 1.12.2020 klo 11.00.

Osta liput tai lahjakortti ennakkoon avoimelle opastetulle näyttelykierrokselle.

Kierros näyttelyssä Fazerin omien oppaiden johdolla kestää noin tunnin. Näyttelyssä tutustutaan Fazerin toimintaan, pitkään historiaan, tarinoihin, laajaan tuotevalikoimaan, yritysvastuuseen ja innovaatioihin. Näyttelykierrokseen kuuluu tuotteiden maistelua. Jokainen maksava vieras saa lähtiessä mukaansa tuotekassin (0-2v Xylitol-näytteen). Tarkista avoimien kierrosten aikataulut alla olevan linkin kautta. Varmista paikkasi näyttelykierrokselle ostamalla lippu etukäteen.

Hinta: 10,50-15,50€

   

Varaa opastettu näyttelykierros ryhmälle