Fazer Experience kädentaitokilpailu - luo uutta tai viritä vanhaa

 

 

Kautta historiansa Fazer on inspiroinut suomalaisia tuunaamaan ja tulkitsemaan brändejään. Harrastajien ja käsityöläisten töitä, kuten kettusukkia tai makeispakkauksista askarreltuja meikkipusseja ja jopa kauniita iltapukuja, löytää usein myyjäisistä tai kuvina sosiaalisen median kanavissa.

 

Nyt Fazerin vierailukeskus haastaa kädentaitajat kilpailuun, jossa hyödynnetään inspiraationa Fazerin tuotteita ja kuoseja. Kädentaitokisassa on ideana virkata, neuloa tai askarrella Fazer-inspiroituja kädentöitä. Eri materiaaleja käyttäen voi luoda rohkeasti jotain aivan uutta tai virittää kierrätettyä.

 

Kansainvälisenä kierrätyspäivänä 18.3.2019 käynnistyvä kädentaitokilpailu on tarkoitettu kaikille harrastajille ja käsityöläisille. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl Fazer-tuotepalkintoja.

 

Kisassa pyydetään lähettämään työstään kuva (lataa kuva kohdasta "File upload) kampanjasivuston kautta asiantuntijaraadin arvioitavaksi. Osa töistä pyydetään mukaan näyttelyyn, joka avataan Fazer Experience –vierailukeskuksessa marraskuussa 2019. Vierailukeskuksen yleisöllä on mahdollisuus valita näistä suosikkinsa loppuvuoden 2019 aikana. 

 

 

Kilpailuaika 18.3.2019-31.10.2019

 

Lue kilpailun säännöt täältä.

 

Mukavia askarteluhetkiä!

Osallistu kädentaitokilpailuun

Etunimi *
Tarkista kenttä
Sukunimi *
Sähköpostiosoite *
Hei olet jo kirjautunut sisään, osallistu kampanjaan
Sähköpostiosoitteellasi löytyi MyFazer-käyttäjätili
Jatka kirjautumatta
*
{{policyFootnote}}

| |

Valitettavasti kampanja on päättynyt eikä osallistuminen ole enää mahdollista.