FAZER VIERAILUKESKUKSEN VERKKOSIVUSTON VISITFAZER.COM VARAUS- JA OSTOEHDOT

1. Yleistä

Näitä käyttöehtoja sovelletaan Oy Karl Fazer Ab:n ja sen tytäryhtiöiden (jäljempänä ”Fazer”) hallinnoimaan verkkosivustoon osoitteessa visitfazer.com (”Verkkosivusto”) ja Verkkosivun sisältämään sisältöön (jäljempänä yhteisesti ”Palvelu”).

Yhteydenotot palvelua koskien pyydetään tekemään sähköpostitse osoitteeseen visitfazer@fazer.com

Fazer Vierailukeskuksen verkkosivusto visitfazer.com

Fazer Vierailukeskuksen verkkosivusto visitfazer.com (”Verkkosivu”) on yritysten ja yksityishenkilöiden käytössä oleva palvelu, jonka kautta on mahdollista tehdä varauksia ja ostaa lippuja opastettuihin näyttelykierroksiin, kokoustiloihin Fazer Vierailukeskuksessa sekä erilaisiin tapahtumiin (syntymäpäiväjuhliin, suklaakouluihin, kokkikouluihin, jne).

3. Varausten tekeminen

Verkkosivuston kautta sekä yksityishenkilöt että yritykset/yhteisöt/oppilaitokset voivat tehdä varauksia ja ostaa lippuja. 

Varauksia voi tehdä jokainen 18-vuotta täyttänyt yksityishenkilö.

 3.1. Maksuehdot

Mikäli maksuehdoista ei ole toisin sovittu, asiakas maksaa pankki- tai luottokortilla tai Verkkosivun maksupalvelun kautta. Ryhmävarauksen voi maksaa myös käteisellä tai pankki- tai luottokortilla paikan päällä. Jos yritysasiakas on Fazerin laskutusasiakas, ryhmälle voidaan tehdä yhteislasku.

Uuden laskutusasiakkaan tulee toimittaa Fazerille yrityksen nimi, osoite, puhelinnumero, Y-tunnus sekä verkkolaskutus- tai sähköpostilaskutusosoite ja laskuun mahdollisesti lisättävä viitetieto viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta. Laskutustilin avaaminen edellyttää riskiluokituksen tarkistamista. Uusille laskutusasiakkaille lisätään ensimmäiseen laskuun Fazerin laskutuslisä 50 €. Maksuehto on 14 päivää netto.

3.2. Peruutusehdot

3.2.1. Yksittäiset liput opastetulle näyttelykierrokselle / yksittäiset tapahtumaliput

Vahvistettu osto on sitova. Mikäli kierrokselle tai tapahtumaan osallistuminen estyy sairauden tai muun ylipääsemättömän esteen vuoksi, liput voidaan siirtää toiseen ajankohtaan. Siirrosta on oltava yhteydessä Fazer Experience vierailukeskuksen asiakaspalveluun visitfazer@fazer.com tai p. 09-8762040 ennen varatun kierroksen alkua. Maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin.

3.2.2. Ryhmävaraukset, koulut ja oppilaitokset

Vahvistettu tilaus on sitova. Tilaaja voi kuitenkin peruuttaa tilauksen, jolloin asiakkaalta veloitetaan seuraavat maksut:

 

4. Henkilötiedot

Henkilötietoja käsitellään varauksen tallentamista ja Palvelun toteuttamista varten rekisteriselosteen mukaisesti [Tutustu tietosuojaselosteeseemme].

5. Varauksen käsittely

Varauksen tekevä henkilö on varauksen tehdessään velvollinen antamaan yhteystietonsa ja hänen tulee huolehtia siitä, että ilmoitetut yhteystiedot ovat ajan tasalla. Varausvahvistus lähetetään varaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Ostetut liput tai varaustiedot tulee esittää tultaessa paikan päälle.

6. Muutokset Palveluun

Fazer pidättää oikeuden lakkauttaa tai keskeyttää Palvelu milloin tahansa kohtuullisessa ajassa lakkauttamisilmoituksesta. Fazer pidättää oikeuden tehdä sellaisia pieniä muutoksia Palvelun ehtoihin, jotka eivät olennaisesti vaikuta asiakkaaseen. 

7. Riidanratkaisu kuluttajariitalautakunnassa

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja-asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).