Toukokuu 2019: #Fazerintarina

 

FEVC_fazerintarina_860x390.jpg

 

 

Fazer-brändi on osa suomalaista historiaa. Tuotteemme ja palvelumme yhdistävät sukupolvia sekä saattavat perheet ja ystävät yhteen. Vintage-pakkaukset tuovat entisajan tarinat esille ja vaalivat yksinkertaisten hetkien kauneutta.

 

Fazer Experience vierailukeskus on läpileikkaus Fazerin toimintaan ja yksi olennainen näkökulma siihen on historia ja siihen liittyvät tarinat. Kävijöistä etenkin seniorit ovat vielä muitakin innokkaampia kuulemaan historiasta ja tutustumaan vanhoihin pakkauksiin. Näyttelyn keskellä sijaitsevan puisen aarrearkkumme, Wunderboxin, hyllyillä on esineitä, jotka kertovat Fazerin historiasta, työvälineistä ja pakkauksista. Jo käytöstä poistetuista pakkauksista ja esineistä tuoreimmat ovat 70-luvulta ja vanhimmat jopa yli 100 vuoden takaa.

 

FEVC_fazerintarina_article_image.jpg

 

Löytyykö sinun sukusi kesämökiltä tai vintiltä aarre? Tai onko osana sisustustasi kirpputorilta löytynyt tai suvussa kulkenut Fazerin vintage-pakkaus? Vai bongaatko sellaisen mahdollisesti maailman turuilta tai toreilta? Olemme kiinnostuneita kuulemaan esineen tarinan. Julkaise kuva ja tarinasi Instagramissa aihetunnisteella #Fazerintarina. Näin ne nousevat Pupun blogin #Fazerintarina-sivulle. Välitämme näitä tarinoita mielellään myös vierailijoillemme.


Saamme kuluttajapalveluumme myös aika ajoin yhteydenottoja liittyen Fazerin vintage-pakkauksiin. Moni lahjoittaa niitä arkistoomme tai näyttelyymme, koska heistä on mukavaa, että rasiat tulevat kokoelmiimme. Samalla jää kaunis muisto siitä, kuinka rasioiden sisältö on aikoinaan päätynyt perheille tärkeisiin hetkiin. Näin muistot ja tarinat voidaan tuoda meidän kaikkien iloksi. Jaettu ilo on iso. Nostalgiapostia voi lähettää meille osoitteeseen: Fazer Experience vierailukeskus, Fazerintarina, Fazerintie 6, 01230 Vantaa.

 

Kirkas kevätaurinko paljastaa kodin siivousta kaipaavat kohteet. Kevät on sopivaa aikaa myös kiinnittää huomio hetkeksi vintagen kauneuteen ja ehkä laittamaan itselle tarpeettomiksi osoittautuneita esineitä kiertoon.

 

 

#Fazerintarina

+
Lähetä omat terveisesi ja osallistu!
Tykkää tästä sivusta
Kerro kaverille