FAZER VIERAILUKESKUKSEN VERKKOSIVUSTON VISITFAZER.COM KÄYTTÖEHDOT

1. Yleistä

Näitä käyttöehtoja sovelletaan Oy Karl Fazer Ab:n ja sen tytäryhtiöiden (jäljempänä ”Fazer”) hallinnoimaan verkkosivustoon osoitteessa visitfazer.com (”Verkkosivusto”) ja Verkkosivun sisältämään sisältöön (jäljempänä yhteisesti ”Palvelu”).

Verkkosivua ylläpitää Oy Karl Fazer Ab, y-tunnus: 0202669-3, osoite: Fazerintie 6, 01230 Vantaa.

Yhteydenotot palvelua ja verkkosivustoa koskien pyydetään tekemään sähköpostitse osoitteeseen visitfazer@fazer.com

2. Fazer Vierailukeskuksen verkkosivusto visitfazer.com

Fazer Vierailukeskuksen verkkosivusto visitfazer.com (”Verkkosivu”) on yritysten ja yksityishenkilöiden käytössä oleva palvelu, jonka kautta on mahdollista tehdä varauksia opastettuihin näyttelykierroksiin, neuvottelutiloihin Fazer Vierailukeskuksessa sekä erilaisiin tapahtumiin (syntymäpäiväjuhliin, suklaakouluihin, kokkikouluihin, jne).

3. Varausten tekeminen

Verkkosivuston kautta sekä yksityishenkilöt että yritykset/yhteisöt/oppilaitokset voivat tehdä varauspyyntöjä lisäämällä haluamansa tuotteet ostoskoriin. Kun kaikki tiedot on täytetty ja varauspyyntö on lähetetty, Fazerin asiakaspalvelu vahvistaa varauksen erillisellä varausvahvistuksella tai ehdottaa vaihtoehtoista aikaa, jos varaus ei ole mahdollinen.

Varauksia voi tehdä jokainen 18-vuotta täyttänyt yksityishenkilö joko kirjautumalla palveluun MyFazer-tilin kautta tai kertaluontoisesti syöttämällä pyydetyt tiedot kohdassa ’Olen yksityisasiakas’. Yritykset, yhteisöt ja oppilaitokset voivat tehdä varauspyyntöjä syöttämällä pyydetyt tiedot kohdassa ’Edustan yritystä, yhteisöä tai oppilaitosta’. 

 

3.1. Maksuehdot

Mikäli maksuehdoista ei ole toisin sovittu, asiakas maksaa käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai Verkkosivun maksupalvelun kautta. Jos yritysasiakas on Fazerin laskutusasiakas, ryhmälle voidaan tehdä yhteislasku.

Uuden laskutusasiakkaan tulee toimittaa Fazerille maksajan nimi, laskutusosoite, yhteyshenkilö ja yrityksen y-tunnus sekä laskuun mahdollisesti lisättävä viitetieto viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta. Fazer tarkistaa uusien yritysasiakkaiden luottotiedot.

Laskuun lisätään Fazerin kulloinkin käyttämä laskutuslisä. Jos Palvelu maksetaan laskulla, koko ryhmä sisällytetään samaan laskuun.

 

3.2. Peruutusehdot

Vahvistettu tilaus on sitova. Tilaaja voi kuitenkin peruuttaa tilauksen, jolloin asiakkaalta veloitetaan seuraavat maksut:

 

Veloitus

Alle 30 henkilöä

 30–60 henkilöä

 Yli 60 henkilöä

Veloituksettomat vieraat                                               (ennakkoon sovitut koululais- ja opiskelijaryhmät)

Veloitus

50 %

7–4 vrk ennen tilaisuutta

21–8 vrk ennen tilaisuutta

60–15 vrk ennen tilaisuutta

 

Veloitus

100 %

3 vrk tai alle

7 vrk tai alle

14 vrk tai alle

 

Toimistokulut 200 € + alv 24 %

 

 

 

Veloituksettomien vierailujen peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme toimistokuluina 200 € + alv 24%. Pienehköt muutokset henkilömääriin voi tehdä kuluitta. Sen sijaan yli 30 hengen ryhmiltä perimme toimistokuluina 200 € + alv 24 %, mikäli todellinen osallistujamäärä on 25 tai alle. Tämän perusteena on, että varaamme oppaita ryhmän koon mukaan ja tulematta jättäneet vievät muilta asiakkailta mahdollisuuden vierailuun.

 

4. Henkilötiedot

Käyttämällä Palvelua varauksen tekemiseen hyväksyt varauspyynnön yhteydessä Palveluun antamiesi henkilötietojen tallentamisen ja käsittelyn. Henkilötietoja käsitellään varauksen tallentamista ja Palvelun toteuttamista varten rekisteriselosteen mukaisesti [kts. rekisteriseloste]. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, ellei henkilö ole liittyessään antanut siihen suostumustaan.

5.  Varauksen käsittely

Varauksen tekevä henkilö on velvollinen antamaan liittyessään yhteystietonsa ja henkilön tulee huolehtia, että hänen ilmoittamansa yhteystiedot ovat ajan tasalla.

Varauspyyntö on aina alustava kunnes asiakas saa erillisen varausvahvistuksen sähköpostitse. Fazerin asiakaspalvelu vahvistaa varauksen erillisellä varausvahvistuksella tai ehdottaa vaihtoehtoista aikaa, jos varaus ei ole mahdollinen toivottuna ajankohtana. Yhteydenotot tapahtuvat pääsääntöisesti sähköpostitse. Tilauksen yksityiskohdat voidaan myös sopia puhelimitse.

6. Muutokset Palveluun

Fazer pidättää oikeuden lakkauttaa tai keskeyttää Palvelu milloin tahansa kohtuullisessa ajassa lakkauttamisilmoituksesta. Fazer pidättää oikeuden tehdä sellaisia pieniä muutoksia Palvelun ehtoihin, jotka eivät olennaisesti vaikuta asiakkaaseen. 

7. Immateriaalioikeudet

Palvelun, sen sisällön ja Verkkosivun tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat Fazerille. Verkkosivun, sen sisällön tai sen osan kopiointi, siirtäminen, levittäminen tai varastointi kaikissa muodoissa ilman Fazerin kirjallista lupaa on kielletty.

Palveluun tai Verkkosivuille sisältyvät tavaramerkit, tuotteet tai toiminimet ovat yksinomaisesti niiden haltijoiden omaisuutta.

8. Fazerin vastuu

Fazer ei ole vastuussa Palvelun tai käyttäjän yhteyksien turvallisuudesta Palveluun tai Palvelussa.

Palvelu tarjotaan sellaisenaan ja ilman minkäänlaisia takuita. Fazer ei ole vastuussa Verkkosivun tai sen sisällön teknisestä päivittymisestä, saatavuudesta tai häiriöistä saatavuudessa, vioista (mukaan lukien virukset). Fazer ei ole vastuussa käyttäjien tietokoneohjelmille, laitteistolle tai muulle omaisuudelle aiheutuvista vahingoista. 

9. Muut ehdot

Palvelussa voi olla linkkejä verkkosivuille, jotka ovat kolmannen osapuolen omistamia tai ylläpitämiä. Fazer ei kontrolloi kolmannen osapuolen verkkosivujen sisältöä eikä ole vastuussa materiaalista, jonka kolmas osapuoli on tehnyt tai julkaissut verkkosivuillaan.

Verkkosivuilla voi olla sosiaaliseen mediaan liittyviä laajennuksia (esim. Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram). Kolmansien osapuolten ylläpitämät laajennukset latautuvat kyseisten palvelujen omilta palvelimilta. Palvelussa oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai välittämiin laajennuksiin sovelletaan kyseisten palvelujen omia käyttö- ja muita ehtoja.

Mikäli käyttäjä rikkoo näitä käyttöehtoja, Fazer pidättää oikeuden estää käyttäjää käyttämästä Palvelua.

10. Riidanratkaisu kuluttajariitalautakunnassa

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja-asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).