Fazer Experience Vierailukeskuksen ”Fazer Experience -verkkokaupan asiakaskyselyn” arvonta

 

JÄRJESTÄJÄ

Fazer Ravintolat Oy, y-tunnus 2372155-6, osoite: PL 4, 00941 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä” tai ”Fazer”).

 

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA?

Kampanjaan voivat osallistua kaikki vähintään yli 16-vuotiaat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

 

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN?

Kampanja alkaa 11.3.2021 ja päättyy 29.3.2021. Voit osallistua täyttämällä sinulle lähetetyn kyselylomakkeen ja ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi.

Kampanjaan voi osallistua vain kerran.

 

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan:

5 kpl Fazer Experience -verkkokaupan lahjakortteja. Yhden palkinnon arvo on 30 euroa.

Voittajat arvotaan viimeistään 6.4.2021.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Fazer käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Fazerin tietosuojaselosteesta.

 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Fazer vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

 

MUUT EHDOT

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen.

Fazer ilmoittaa kampanjasivuilla ja mahdollisuuksien kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.­­