Katri Saarikivi

Katri Saarikivi johtaa empatiaan ja hyvään vuorovaikutukseen liittyviä aivomekanismeja tutkivaa projektia Kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä, Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on se, millä tavalla nämä mekanismit toimivat netin yli tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Tutkimustoiminnan ohella hän tekee yhteistyötä työorganisaatioiden kanssa relevantin tutkimustiedon sekä tutkimusmenetelmien hyödyntämisessä.

 

Timo Aittokoski

Timo Aittokoski on filosofian tohtori (optimointimenetelmät) ja liikuntatieteen maisteri (biomekaniikka). Hänellä on syvä ymmärrys ihmisen fysiologiasta, erilaisista mekaanisista järjestelmistä ja laitteista sekä elektroniikasta. Timo on kehittänyt suuren osan Emfit QS -unisensorin laskenta-algoritmeistä, kuten hyvinvoinnista ja palautumisesta kertovat uniluokittelu- ja sykevälivaihtelualgoritmit.

 

Eveliina Tistelgren - Eevsku

Eveliina Tistelgren eli Eevsku on 26 -vuotias IFBB Fitness Suomenmestari ja Liikunnanohjaaja AMK, joka on kirjoittanut blogia jo 8 vuotta sekä voittanut mm. Suomen paras Sport -blogi palkinnon 2015. Hän on myös ehdolla 2017 Suomen parhaaksi terveys & hyvinvointi -bloggaajaksi.

Eevsku on kilpaillut fitness-kisoissa Suomessa ja ulkomailla vuodesta 2012 lähtien sekä kilpauran ohessa luonut uraa blogi- ja urheiluvalmennusmaailmassa. Hän on luennoinut ja kouluttanut Suomessa ja ulkomailla sekä perustanut myös oman nettivalmennuskonseptin.

 

Reijo Laatikainen

Reijo Laatikainen on laillistettu ravitsemusterapeutti, THM, MBA ja hän toimii ravitsemusterapeuttina Lääkärikeskus Aavassa ja Syöpäsairaala Docratesissa. Laatikainen valmistelee väitöskirjaa viljojen ja vatsavaivojen yhteydestä. Hän on tunnettu tutkittuun tietoon pohjautuvasta ravintoblogistaan pronutritionist.net

Reijo Laatikaisen blogi ja esiintyminen julkisuudessa palkittiin vuonna 2016 Ravitsemusterapeuttien yhdistyksen Ravitsemusteko-palkinnolla, ja blogi vuonna 2010 Painonhallintaohjaajien Vuoden painonhallintatekopalkinnolla.